Karavaani

Somalialainen keittokirja 

Äskettäin ilmestyi uusi Somalialainen keittokirja. LSV on mukana kirjaa kustantamassa. Näillä sivuilla esitellään keittokirjan taustoja ja sisältöjä. 

Kirjan tekijä on Mulki Mölsä, somalialaissyntyinen lääkäri, joka Ilkka Taipaleen aloitteesta kokosi parhaat somalialaiset reseptit värikkääksi keittokirjaksi. Somalialainen keittotaito kulkee suvussa äidiltä tyttärelle. Se opitaan käytännössä työskentelemällä yhdessä suvun naisten kanssa. Naiset vastaavat ruoanlaitosta kotona, mutta ravintoloissa kokkeina on usein myös miehet. Seuraavassa makupaloja kirjasta. Kirjaa voi tilata kustantajalta ja tekijältä.

Nyt sitten kaikki aistit valloilleen ja mukaan somalialaisten makujen maailmaan!

Vuosirenkaita:
Mieleen maistuvaa 
Somalialaisia herkkuhetkiä
Suitsukkeita ja hajusteita
Valtioton maa
Värikkäät suomalaiset

Brava

Makupaloja:
Sambuusit
Angeerot
Pitaleivät
Spagetti

CUNTO SOOMAALI
Cunto soomaali
Kommentteja ja lisätietoja:
sofia.molsa@fimnet.fi
seuraavalle sivulle.html