Sivuilla tapahtunut:

logo Bigemina's

Tervetuloa!

Olet saapunut Bigemina's kennelin kotisivuille. Olemme kaksi pitkän linjan villakoiraharrastajaa ja hyvät ystävykset, Taija Nieminen ja Tiina Puolamäki, Lohjalta. Taija on suorittanut kasvattajakurssin vuonna 2012 ja saanut kennelnimen samana vuonna. Nimen mukaisesti teemme kuitenkin "kaksittain" tiivistä yhteistyötä kennelin puitteissa.

Kennelin ensimmäinen keskikokoisen villakoiran pentue on syntynyt vuonna 2013. Toimintamme tulee olemaan hyvin pienimuotoista ja pentueet huolellisesti harkittuja, terveistä ja tutkituista vanhemmista.

Kennelimme kantanarttu on Taijan omistama Fenja eli C.I.B & FI & EE & LV MVA Felicia Greyfun Teschiro. Sivuillamme on esitelty myös Fenjan veli Emil eli C.I.B & FI & EE & DK MVA Fabio Greyfun Teschiro ja isä Onni, jotka molemmat ovat Tiinan koiria.

Emil ja Fenja ovat syntyneet kennel Teschirossa Tsekin tasavallassa kasvattaja Terezie Valcíkován ja Jan Valcíkin luona. Pentueen emo on tsekkiläinen CZ & PL CH Beatrix Sunny Teschiro eli Bety ja isä suomalainen C.I.B & FI & LV MVA Greyfun's Happy Go Lucky eli Onni. Pentueeseen syntyi neljä elävää pentua, joista muut ovat Japanissa kennel Pinbarksissa asuva uros Draco eli KCHP Puppy CH, KCHP JCH, CZ JCH, CZ JCH Fourier Greyfun Teschiro ja Tsekkiin jäänyt uros Niko eli Ferguson Greyfun Teschiro.

Olemme saaneet tällä alkutaipaleellamme paljon tukea kennel Teschirosta, mistä suuri kiitos Terezielle ja Janille! Toivomme myös yhteistyön jatkuvan. Fenjan ensimmäisestä pentueesta narttu multivalio Bigemina's Niki Pohjoinen Tähti eli Niki jatkaa emonsa linjaa kennel Teschirossa.

Toivomme, että viihdyt seurassamme! Jos jotain kysyttävää ilmaantuu, niin vastaamme mielellämme sähköpostiin.

Nutrolin kasvattajakerho