Katrin keitokset |
Ruokaa rakkaudella |
Paras pääsiäisherkku |
Keväällä odotan aina parsakauden alkua kuin kuuta nousevaa. Pääsiäisateriaan yhdistän lampaan, parsan ja hyvän viinin. Viinin voit valita oman mieltymyksesi mukaan, sillä lampaan kanssa sopii loistavasti punaviini (Alkosta löydät useampia viinejä, joita suositellaan lampaan kaveriksi), kun taas parsan kanssa maistuu valkoviini. Lammas: Parsa ja kastike: Parsa: Parsan kastike: Lammas: Asettele parsat lautaselle, ja kaada kastike niiden päälle. Laita lampaankyljykset parsojen viereen, ja tarjoa hyvän viinin kera. Vinkki: Pääsiäispöytään saat hienot lautasliinatelineet, kun leikkaat vessapaperirullasta parin sentin paksuisia rullia. Päällystä rullat keltaisella huovalla, liimaa rullalle tipun silmät ja nokka sekä höyhen päähän ja pyrstöksi. |