Katrin keitokset

Ruokaa rakkaudella

Mieluisa makaronilaatikko

Tämä makaronilaatikko maistuu niin lapsille kuin aikuisillekin, eikä sinun sitä tehdessäsi tarvitse huolehtia jauhelihan paistamisesta tai munamaidon tekemisestä. Lopputulos on pehmeämpi kuin munamaitoon tehdyssä laatikossa, niin rakenteeltaan, kuin maultaankin.

400 g makaroneja
1 sipuli
1,5 dl vettä
suolaa
400 g jauhelihaa
purkillinen valkosipuli- creme bonjouria tai muuta vastaavaa sulatejuustoa. (Makaronilaatikkoon saat vaihtelua käyttämällä esim. ruohosipulin, tai vaikkapa chilin makuista sulatejuustoa)
paprikajauhetta
jauhettua valkopippuria

 

1. Laita vesi kiehumaan.
2. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
3. Lisää makaronit ja sipulikuutiot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Keitä 10 min.
4. Murustele jauheliha kiehuvaan makaroniseokseen, ja hauduta 5 min.
5. Lisää creme bounjour, paprika ja valkopippuri.
6. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
7. Paista uunissa 180 asteessa vajaa tunti.