Katrin keitokset

Ruokaa rakkaudella

Keväällä odotan aina parsakauden alkua kuin kuuta nousevaa. Pääsiäisateriaan yhdistän lampaan, parsan ja hyvän viinin.

Tämä italialaistyyppinen vasikanleike on niin hyvää, että se vallan hypähtää lautaselta suuhun.

Pizzassa täytteenä käytetyn kastikkeen voit tarjota myös spagetinkastikkeena.

Pizza on nopea valmistaa, ja se on helppo tarjottava vaikkapa tupaantuliaisissa tai muissa sen kaltaisissa juhlissa.

Tämä makaronilaatikko maistuu niin lapsille kuin aikuisillekin, eikä sinun sitä tehdessäsi tarvitse huolehtia jauhelihan paistamisesta tai munamaidon tekemisestä.

Pääruoat

Bolognalaiset pihvit on helppo, nopea ja maukas ruoka. Naudanlihan sijasta voit halutessasi käyttää muutakin lihaa, tai vaikkapa broilerin fileitä vaihtelun vuoksi.

Tavallisesta uunikalasta saat juhlavan oloisen tarjoilemalla sen veneperunoiden ja majoneesikastikkeen kera.