Katrin keitokset |
Ruokaa rakkaudella |
Chilikatkaravut valkosipulidipillä |
Lauri rakastaa chiliä, ja siitä juontaa juurensa tämän alkupalan tarjoileminen meillä kotona. Chiliä ja valkosipulia inhoavien ei kannata vaivautua, sillä ruoka sisältää molempia runsaasti.
Katkaravut
400 g isoja katkarapuja 5 rkl oliiviöljyä 3 tuoretta chiliä 3 valkosipulinkynttä
1. Kuumenna öljy paistinpannussa 2. Pilko chilit pieniksi 3. Lisää chilit sekä murskattu valkosipuli kuumaan öljyyn 4. Lisää katkaravut ja paista niitä kovalla lämmöllä pari minuuttia koko ajan sekoittaen 5. Laita katkaravut lautaselle ja kaada paistinöljy niiden päälle
Valkosipulidippi
purkillinen kermaviiliä 3 murskattua valkosipulinkynttä persiljaa paprikajauhetta suolaa
Ainekset sekoitetaan keskenään.
|