Katrin keitokset

Ruokaa rakkaudella

Chilikatkaravut valkosipulidipillä

Lauri rakastaa chiliä, ja siitä juontaa juurensa tämän alkupalan tarjoileminen meillä kotona. Chiliä ja valkosipulia inhoavien ei kannata vaivautua, sillä ruoka sisältää molempia runsaasti.

 

Katkaravut

 

400 g isoja katkarapuja

5 rkl oliiviöljyä

3 tuoretta chiliä

3 valkosipulinkynttä

 

1. Kuumenna öljy paistinpannussa

2. Pilko chilit pieniksi

3. Lisää chilit sekä murskattu valkosipuli kuumaan öljyyn

4. Lisää katkaravut ja paista niitä kovalla lämmöllä pari minuuttia koko ajan sekoittaen

5. Laita katkaravut lautaselle ja kaada paistinöljy niiden päälle

 

Valkosipulidippi

 

purkillinen kermaviiliä

3 murskattua valkosipulinkynttä

persiljaa

paprikajauhetta

suolaa

 

Ainekset sekoitetaan keskenään.